loader image

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám:
18758698-1-04
OTP Bank:
11733254-21253519

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám: 18758698-1-04
OTP Bank: 11733254-21253519

Sherlock

június 2, 2020 | Gazdira találtunk, Sherlock

Sherlock bizony újra gazdit keres…

Hiába írtuk ki, hogy gazdijelöltes, ugyanis az utolsó előtti nap visszamondták… Pedig úgy éreztük, hogy sikerült kiválaszatani számára is a tökéletes családot, de kiderült, hogy mégsem…

Sherlock jelenleg 3 hónapos, kistermetű, kan, keverék kutyus. Jelenleg 4 kg körüli, felnőtt korban vàrhatóan 5-7 kg lesz a súlya! Bár a szüleit nem ismerjük, így garanciát nem tudunk erre vállalni.

Tipikusan cuki, aranyos kiskutya, de a külső nem minden, ugyebár! Szeretnénk, ha a leendő gazdik túl látnának ezen az édes kis szűrmók külsőn és annak tudatában jelentkeznének gazdiknak, hogy egy kiskutya bizony akármennyire is cuki, meg édes, lesznek vele “gondok”… Tanítani, nevelgetni kell. Sherlock nagyon kedves, szereti a törődést és a szeretgetést! Bújós kutyus, szeret ölben lenni.

Összességében nem túl bátor kiskutya, a hangos és hirtelen zajoktól megijed. A hisztit sem veti meg, elég sokszor fejezi ki nem tetszését hisztivel, ami rövid időn belül is kiakasztó tud lenni. Alapvetően szófogadó, de az átlagosnál többet kell vele foglalkozni! Szeret játszani, kisebb testű kutyával és különféle játékokkal egyaránt!

Nála nagyobb testű kutyáktól fél, sőt, egyenesen retteg. Ez úgy tűnik nem is javul nála, ezért nagyobb testű kutya mellé nem mehet! Macskákat nem ismeri! Gyerekekkel aranyos és barátságos, de kell egy kis idő mire felbátorodik a gyerekek mellett.

Jelenleg kinti-benti, “kanapékutya”, szabad ki és bejárása van az udvar és a ház között! Az udvaron is szeret lenni, szaglászni és szöszölni, bogarásznai, ugrálni a fűbe, figyelni a madarkat stb., ezért KIZÁRÓLAG kertes házba, kinti-benti tartással fogadható örökbe! Bár bent is el van, de ha lakásba kerülne nem élvezhetné kedvére a friss levegőt és nem szaladgálhatna nagyokat, amikor csak akar. A napi 2-3x fél óra séta ezt nem helyettesítené.

Csak kinti kutyának NEM vihető el!

Hosszú szőrű kiskutya, tehát a szőre a későbbiekben rendszeres ápolást fog igényelni! A szobatisztaság tanítása folyamatban van, de eddig nem jártunk túl sok sikerrel, sajnos a pelenka is hidegen hagyja… A szobatisztaság és a pórázon való sétálás megtanítása későbbiekben a gazdi feladata lesz!

Négy védőoltással és chippel ellátva fogadható örökbe.

Kapcsolattartással, szerződéssel és szigorú ivartalanítási kötelezettséggel vihető el!

Jelenleg Füzesgyarmaton él ideiglenes befogadónál! A szállításban nem tudunk segíteni!

Ha úgy gondolod, hogy szeretnél Sherlock gazdija lenni, írj nekünk egy bemutatkozó e-mailt, amiben szerepel milyen életet tudnál számára biztosítani!

💌 gazdi@minimancsok.hu

Örökbefogadási szabályzat

Amennyiben egyetértesz tevékenységünkkel, és lehetőséged van támogatni a védenceinket, kérjük segíts!

MINI MANCSOK ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
OTP Bank: 11733254-21253519

BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
IBAN: HU46117332542125351900000000

Pin It on Pinterest