loader image

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám:
18758698-1-04
OTP Bank:
11733254-21253519

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám: 18758698-1-04
OTP Bank: 11733254-21253519

Lorenz

július 5, 2020

2020.07.18-tól fogadható örökbe!

Lorenz egy 2020. áprilisi születésű, kan kiskutya. Szüleit nem ismerjük, mert testvéreivel együtt újszülötten, alig pár órásan árokba dobták őket. Csak a szerencsének köszönhetik, hogy időben rájuk találtak, így tápszerrel és cumisüveggel volt esély a felnevelésükre. Lorenz várható méretét így csak megtippelni tudjuk, de erre “garanciát nem vállalunk”. Úgy gondoljuk, hogy kis-közepes testű lesz, tehát nagyjából 10-15kg.

Lorenz egy törékeny, érzékeny lelkű kiskutya. Nagyon bújós és kedves, igazi ölbekutya. Folyton keresi és igényli is az ember társaságát, mindig ott szeret lenni az ember körül. Lorenz egy kissé domináns testvéreivel szemben, és szereti megmutatni, hogy ő a főnök a csapatban. Emellett emberekkel végtelenül kedves, nagyon szerethető kiskutya. Állandóan azt lesi, hogy kinek szabad a keze és ki fogja őt ölbe venni. Képes percekig követni az embert, csak hogy felvegye valaki, ölben legyen és hosszasan simogassák őt. Kicsit makacs, de egyáltalán nem kezelhetetlen. A szobatisztasággal még hadilábon áll. Szobatisztaságra való nevelése és a pórázhoz való szoktatása a jövendőbeli gazdik feladata lesz.

Más kutyáktól eleinte megijed, ilyenkor szeret ugatni, de a végén győz a kíváncsiság és odamegy ismerkedni az új kutyákhoz, majd el is fogadja őket egytől egyig. Macskákkal barátságos, nem kergeti őket, nem ugat rájuk. Olyan családba is örökbe fogadható, ahol gyerekek is vannak, de tudni kell, mint minden kölyök kutya, Lorenz is ugrál, karmol, harapdál. Idősebb emberek mellé nem ajánljuk. Házőrzőnek, patkányfogónak, kerti dísznek nem vihető el, kizárólag olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik teljesértékű családtagként fognak rá tekinteni élete végéig. Elsősorban kertes házba szeretnénk örökbe adni, de kinti-benti tartással. Benti tartás alatt pedig nem a kazánházat, előszobát, pincét, garázst stb. értjük. Lorenz jelenleg is kinti-benti kutyus és szeretnénk, ha ez így is maradna a későbbiek folyamán is.

Négy védőoltással és microchippel ellátva költözhet majd az új családjához. Szerződéssel, kapcsolattartással és szigorú ivartalanítási kötelezettséggel (amit ellenőrzünk is) fogadható örökbe.

Lorenz jelenleg Dobozon (Békés megye) él ideiglenes befogadónál. A szállításban nem tudunk segíteni, a gazdinak kell érte jönnie.

Ha felelősségteljes, gondos gazdinak vallod magad, és szeretnél Lorenz szerető gazdája lenni, akkor írj nekünk egy bemutatkozó levelet az alábbi e-mail címre, amiben leírod, hogy milyen életet tudnál biztosítani neki: gazdi@minimancsok.hu

Amennyiben egyetértesz tevékenységünkkel, és lehetőséged van támogatni a védenceinket, kérjük segíts!

MINI MANCSOK ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
OTP Bank: 11733254-21253519

BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
IBAN: HU46117332542125351900000000

Pin It on Pinterest