loader image

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám:
18758698-1-04
OTP Bank:
11733254-21253519

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám: 18758698-1-04
OTP Bank: 11733254-21253519

Pringles

július 5, 2020

2020.07.18-tól fogadható örökbe!

Pringles egy 2020. áprilisi születésű, kan kiskutya. Szüleit nem ismerjük, mert testvéreivel együtt újszülötten, alig pár órásan árokba dobták őket. Csak a szerencsének köszönhetik, hogy időben rájuk találtak, így tápszerrel és cumisüveggel volt esély a felnevelésükre. Pringles várható méretét így csak megtippelni tudjuk, de erre “garanciát nem vállalunk”. Úgy gondoljuk, hogy kis-közepes testű lesz, tehát nagyjából 10-15kg.

Pringles egy törékeny, érzékeny lelkű kiskutya. Nagyon bújós és kedves, igazi ölbekutya. Folyton keresi és igényli is az ember társaságát, mindig ott szeret lenni az ember körül. Pringles a nyugalom igazi mintaképe. Szeret játszani, de sokszor előfordul, hogy míg a testvérei játszanak, ő inkább nagyokat szundít és pihen. Ha megzavarják a pihenésben, akkor fogja magát és arrébb megy, hogy nyugodtan tudja aludni az igazak álmát. Egyáltalán nem aktív kiskutya, így egy szintén nyugodtabb életvitelű család tagjaként tudnánk őt elképzelni. A szobatisztasággal még hadilábon áll. Szobatisztaságra való nevelése és a pórázhoz való szoktatása a jövendőbeli gazdik feladata lesz.

Más kutyáktól eleinte megijed, ilyenkor szeret ugatni, de a végén győz a kíváncsiság és odamegy ismerkedni az új kutyákhoz, majd el is fogadja őket egytől egyig. Macskákkal barátságos, nem kergeti őket, nem ugat rájuk. Olyan családba is örökbe fogadható, ahol gyerekek is vannak, de tudni kell, mint minden kölyök kutya, Pringles is ugrál, karmol, harapdál. Idősebb emberek mellé nem ajánljuk. Házőrzőnek, patkányfogónak, kerti dísznek nem vihető el, kizárólag olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik teljesértékű családtagként fognak rá tekinteni élete végéig. Elsősorban kertes házba szeretnénk örökbe adni, de kinti-benti tartással. Benti tartás alatt pedig nem a kazánházat, előszobát, pincét, garázst stb. értjük. Pringles jelenleg is kinti-benti kutyus és szeretnénk, ha ez így is maradna a későbbiek folyamán is.

Négy védőoltással és microchippel ellátva költözhet majd az új családjához. Szerződéssel, kapcsolattartással és szigorú ivartalanítási kötelezettséggel (amit ellenőrzünk is) fogadható örökbe.

Pringles jelenleg Dobozon (Békés megye) él ideiglenes befogadónál. A szállításban nem tudunk segíteni, a gazdinak kell érte jönnie.

Ha felelősségteljes, gondos gazdinak vallod magad, és szeretnél Pringles szerető gazdája lenni, akkor írj nekünk egy bemutatkozó levelet az alábbi e-mail címre, amiben leírod, hogy milyen életet tudnál biztosítani neki: gazdi@minimancsok.hu

Amennyiben egyetértesz tevékenységünkkel, és lehetőséged van támogatni a védenceinket, kérjük segíts!

MINI MANCSOK ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
OTP Bank: 11733254-21253519

BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
IBAN: HU46117332542125351900000000

Pin It on Pinterest