loader image

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám:
18758698-1-04
OTP Bank:
11733254-21253519

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám: 18758698-1-04
OTP Bank: 11733254-21253519

Az emberi aljasságnak nincs határa…

január 19, 2021

  1. Kezdőlap
  2. Hírek
  3. Az emberi aljasságnak nincs határa…

Kezd nagyon elegünk lenni abból, ami ebben az országban folyik. Az állattartási kultúra sose fog olyan szintre emelkedni, mint a tőlünk nyugatabbra fekvő országokban. Még csak január van, de már 18 kutya került a gondozásunkba. Január 18-a van. Ez átlag napi 1 új kutyát jelent. És mi csak egy kis egyesület vagyunk. Mi lesz itt az év hátralevő részében??? Hova teszünk ennyi segítségre váró kiskutyát? Kik fogják őket támogatni? Kik lesznek az örökbe fogadó családok? És megannyi kérdés fogalmazódik meg bennünk folyamatosan. A mai napon 8, azaz NYOLC kölyök került hozzánk.

A kicsik alig 4 hetesek, többnek közülük még foga sincs. Még bőven az anyjuk mellett lenne a helyük. Állítólag Dobozon (Békés megye) találták őket, de nem vagyunk róla meggyőződve, hogy nem saját szaporulatról van szó…

Nem tehettünk mást, a kicsiket átvettük, de egyelőre ötletünk sincs, hogy hogyan tovább. A tegnapi 4 új kiskutyának is éppen, hogy találtunk helyet. De megoldjuk, mint mindig. Mert ugye ez a hülye állatvédők dolga… Ezért vannak, mondják sokan. Igen, értük vagyunk, nekik áldozzuk az összes szabad percünket, erőnkön felül teljesítünk, hogy mindent megadjunk számukra.

De mindennek van határa! Nem győzzük hangsúlyozni az ivartalanítás fontosságát! Nem egyszer elmondtuk, hogy nem szégyen segítséget kérni, ha nem telik ivartalanításra. Több tucat egyesület átvállalja ennek költségét teljes egészében! Olyan bonyolult lenne időben segítséget kérni?? Sokkal egyszerűbb dolga lenne mindenkinek, ha időben segítséget kérnének az ilyen emberek, és nem pedig kidobálnák ezt a rengeteg szaporulatot. De valószínűleg megint hiába rágjuk a szánkat és készülhetünk az újabb almok fogadására szépen. Mert nincs más választásunk úgy sem. Aki teheti, kérjük segítsen egyesületünknek, mert bizony nagyon megterhelő ennyi kutyáról egyszerre gondoskodni!

Hatalmas szükségünk van minden féle támogatásra. Nagyon szívesen fogadunk törölközőket, plédeket, ágynemű huzatokat, kölyök száraztápot (Royal Canin) Ezen felül hálásan megköszönjük, ha valaki anyagilag támogatná a kicsik oltási programját, illetve azt is, ha a jövedelemadó 1%-ának felajánlásával segíti munkánkat!

TUDTAD, hogy MÁR MOST rendelkezhetsz jövedelemadód 1%-ának felajánlásáról?

Útmutató:
https://minimancsok.hu/ado-1/
UGYE SZÁMÍTHATUNK RÁTOK 2021-BEN?
Közeledik az adóbevallás ideje és szeretnénk, ha minél többen tudnátok, hogy nagyon nagy szükségünk van minden egyes felajánlott adó 1%-ra. Évente kb. 150 kölyökkutya életét mentjük meg és tesszük szebbé, ami egy ilyen kis egyesület számára – mint amilyenek mi is vagyunk – óriási feladat. Az idei év a harmadik, amikor mi is jogosultak vagyunk az ADÓ 1%-ra! Szeretnénk, ha legalább annyian állnának most mellénk és segítenék a munkákat, mint az előző 2 évben. Vannak terveink és kitűzött céljaink, amiket kizárólag a Ti segítségetekkel válthatunk valóra! Nektek csak 1%, mentett kutyáinknak viszont az életet jelentheti!

SZÁMÍTUNK RÁTOK
Adószámunk: 18758698-1-04
Köszönjük!

Amennyiben egyetértesz tevékenységünkkel, és lehetőséged van támogatni a védenceinket, kérjük segíts!

MINI MANCSOK ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
OTP Bank: 11733254-21253519

BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
IBAN: HU46117332542125351900000000

Pin It on Pinterest