loader image

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám:
18758698-1-04
OTP Bank:
11733254-21253519

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám: 18758698-1-04
OTP Bank: 11733254-21253519

Csillag

január 4, 2021

2020.01.17.-től fogadható örökbe!

Csillag egy tündéri, alig 5kg-os, kb. 2 éves, szálkásszőrű tacskó – yorki keverék jellegű, ivartalanított szuka kutya. 2020. márciusában került hozzánk. Sajnos több műtéten kellett átesnie, mivel mindkét térdét érintő patellaficamot diagnosztizáltak nála az orvosok. Mára már teljesen felépült a műtétek után és biztonsággal örökbe adható, mivel további műtétek nem szükségesek már. Nagyon szépen használja mindkét hátsólábát és nincsenek fájdalmai már. 

Csillag egy végtelenül kedves, türelmes kutya, akinek legnagyobb boldogsága, ha az ember közelében lehet. Nagyon hálás, türelmes kutya, szófogadó és könnyen alkalmazkodik az új helyzetekhez. Biztosak vagyunk benne, hogy aki őt választja, az nem fogja megbánni. Mindig keresi az emberekkel való kapcsolatot, szeret ölben lenni. Pórázon szépen sétál, póráz nálkül is nagyon ügyes, nem hagyja el az embert, könnyen behívható. Teljesen szobatiszta. Nyugodt természetű, csendes kutya, nem igazán ugatós fajta. 

Macskákat ismeri, nem bántja őket. Más kutyákkal összeszoktatható, de féltékeny típus és szereti, ha csak vele van foglalkozva. Gyermekes családba is szívesen örökbe adnánk, mert nagyon jó természete van. Házőrzőnek, patkányfogónak, kerti dísznek nem vihető el, kizárólag olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik teljesértékű családtagként fognak rá tekinteni élete végéig. Elsősorban kertes házba szeretnénk örökbe adni, de kinti-benti tartással. Benti tartás alatt pedig nem a kazánházat, előszobát, pincét, garázst stb. értjük. Csillag jelenleg is kinti-benti kutyus és szeretnénk, ha ez így is maradna a későbbiek folyamán is. Lakásba is örökbe fogadható, amennyiben megoldható a napi többszöri séta (és itt nem az 5 perces sétákra gondolunk). 

Többszörösen oltva és microchippel ellátva költözhet majd az új családjához. Szerződéssel és szigorú kapcsolattartással. Csillag szívféreg tesztje negatív, szívférgesség ellen védve van. 

Csillag jelenleg Nagykörűben (Jász-Nagykun-Szolnok megye) él ideiglenes befogadónál. A szállításban nem tudunk segíteni, a gazdinak kell érte jönnie.

Ha felelősségteljes, gondos gazdinak vallod magad, és szeretnél Csillag szerető gazdája lenni, akkor írj nekünk egy bemutatkozó levelet az alábbi e-mail címre, amiben leírod, hogy milyen életet tudnál biztosítani neki: gazdi@minimancsok.hu

TUDTAD, hogy MÁR MOST rendelkezhetsz jövedelemadód 1%-ának felajánlásáról?

Útmutató:
https://minimancsok.hu/ado-1/
UGYE SZÁMÍTHATUNK RÁTOK 2021-BEN?
Közeledik az adóbevallás ideje és szeretnénk, ha minél többen tudnátok, hogy nagyon nagy szükségünk van minden egyes felajánlott adó 1%-ra. Évente kb. 150 kölyökkutya életét mentjük meg és tesszük szebbé, ami egy ilyen kis egyesület számára – mint amilyenek mi is vagyunk – óriási feladat. Az idei év a harmadik, amikor mi is jogosultak vagyunk az ADÓ 1%-ra! Szeretnénk, ha legalább annyian állnának most mellénk és segítenék a munkákat, mint az előző 2 évben. Vannak terveink és kitűzött céljaink, amiket kizárólag a Ti segítségetekkel válthatunk valóra! Nektek csak 1%, mentett kutyáinknak viszont az életet jelentheti!

SZÁMÍTUNK RÁTOK
Adószámunk: 18758698-1-04
Köszönjük!

Amennyiben egyetértesz tevékenységünkkel, és lehetőséged van támogatni a védenceinket, kérjük segíts!

MINI MANCSOK ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
OTP Bank: 11733254-21253519

BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
IBAN: HU46117332542125351900000000

Pin It on Pinterest