loader image

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám:
18758698-1-04
OTP Bank:
11733254-21253519

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám: 18758698-1-04
OTP Bank: 11733254-21253519

Hókifli

január 10, 2021

2021.02.01-től fogadható örökbe!

Hókifli egy 2020. októberi születésű, keverék szuka kiskutya. Szüleit nem ismerjük, ugyanis az utcáról lett összeszedve, testvérével, Mézespuszival együtt. Külleme alapján talán palotapincsi/shih-tzu keverék jellegű. Várható felnőttkori súlya nagyjából 5-6kg lesz.

Hókifli egy igazi mindenlében kanál kiskutya, aki rettenő sok energiával rendelkezik. Egy örökmozgó, néha akaratos kis szőrpamacs. Saját elképzelései alapján úgy gondolja, hogy ő mindent megtehet, ezért olyan gazdihoz szeretnénk őt adni, aki le tudja törni a kis “szarvát” és megtanítja vele, hogy nem ő az úr a háznál. Muszáj lesz nevelni és tanítgatni – mint minden kiskutyát -, hiszen könnyen az ember fejére nőhet. Nagyon játékos kölyök, bár kistestű, szeret hosszasan rohangálni, fel-alá futkorászni társaival. Hangját gyakran hallatja, főleg azért, hogy a figyelem középpontjába kerülhessen és körülötte forogjon a világ. A szobatisztasággal még hadilábon áll. Szobatisztaságra való nevelése és a pórázhoz való szoktatása a jövendőbeli gazdik feladata lesz.

Kutyatársaival és macskákkal is rendkívül barátságos. Idős emberek mellé nem ajánljuk, de gyermekes családokba szívesen örökbe adnánk, főleg olyan helyre, ahol már idősebbek a gyerekek. Házőrzőnek, patkányfogónak, kerti dísznek nem vihető el, kizárólag olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik teljesértékű családtagként fognak rá tekinteni élete végéig. Elsősorban kertes házba szeretnénk örökbe adni, de kinti-benti tartással. Benti tartás alatt pedig nem a kazánházat, előszobát, pincét, garázst stb. értjük. Hókifli jelenleg is kinti-benti kutyus és szeretnénk, ha ez így is maradna a későbbiek folyamán is. Lakásba való örökbe fogadása sem kizárt, bizonyos feltételek mellett.

Négy védőoltással és microchippel ellátva költözhet majd az új családjához. Szerződéssel, kapcsolattartással és szigorú ivartalanítási kötelezettséggel (amit ellenőrzünk is) fogadható örökbe.

Hókifli jelenleg Békéscsabán (Békés megye) él ideiglenes befogadónál. A szállításban nem tudunk segíteni, a gazdinak kell érte jönnie.

Ha felelősségteljes, gondos gazdinak vallod magad, és szeretnél Hókifli szerető gazdája lenni, akkor írj nekünk egy bemutatkozó levelet az alábbi e-mail címre, amiben leírod, hogy milyen életet tudnál biztosítani neki: gazdi@minimancsok.hu

TUDTAD, hogy MÁR MOST rendelkezhetsz jövedelemadód 1%-ának felajánlásáról?

Útmutató:
https://minimancsok.hu/ado-1/
UGYE SZÁMÍTHATUNK RÁTOK 2021-BEN?
Közeledik az adóbevallás ideje és szeretnénk, ha minél többen tudnátok, hogy nagyon nagy szükségünk van minden egyes felajánlott adó 1%-ra. Évente kb. 150 kölyökkutya életét mentjük meg és tesszük szebbé, ami egy ilyen kis egyesület számára – mint amilyenek mi is vagyunk – óriási feladat. Az idei év a harmadik, amikor mi is jogosultak vagyunk az ADÓ 1%-ra! Szeretnénk, ha legalább annyian állnának most mellénk és segítenék a munkákat, mint az előző 2 évben. Vannak terveink és kitűzött céljaink, amiket kizárólag a Ti segítségetekkel válthatunk valóra! Nektek csak 1%, mentett kutyáinknak viszont az életet jelentheti!

SZÁMÍTUNK RÁTOK
Adószámunk: 18758698-1-04
Köszönjük!

Amennyiben egyetértesz tevékenységünkkel, és lehetőséged van támogatni a védenceinket, kérjük segíts!

MINI MANCSOK ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
OTP Bank: 11733254-21253519

BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
IBAN: HU46117332542125351900000000

Pin It on Pinterest