loader image

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám:
18758698-1-04
OTP Bank:
11733254-21253519

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám: 18758698-1-04
OTP Bank: 11733254-21253519

Vadas

január 29, 2021

2021.02.07-től fogadható örökbe!

Vadas egy 2020. novemberi születésű, keverék kan kiskutya. Szüleit nem ismerjük, ugyanis újszülötten lett kidobva testvéreivel együtt. Külleme alapján talán(!!!) rottweiler-keverék lehet, de erre garanciát nem tudunk vállalni. Az biztos, hogy legalább közepes testű kutya lesz felnőtt korában, de nyilvánvalóan nehéz ezt megmondani úgy, hogy nem tudjuk kik a felmenői.

Vadas egy karakán kölyökkutya, aki szereti felfedezni a körülötte lévő dolgokat. Kissé magának való (nem rossz értelemben), szeret egyedül bóklászni a kertben, míg a testvérei csapatban játszanak. Persze, amikor ő is vevő a játékra, akkor hamar bele tud lendülni és élvezettel kergetőzik a testvéreivel és más kutyákkal. Szereti a szeretgetést, mindig nagyon élvezi, de a sorban állás a simogatásért, nem az erőssége. Inkább leül távolább és kivárja a sorát, nem dulakodik, mint a testvérei. Erős egyéniség, kutyás tapasztalattal rendelkező gazdit keresünk számára, aki nagyon elszánt és sok mindenre megtanítja majd Vadast. Jelenlegi otthonában szinte teljesen szobatiszta. Ettől függetlenül, ha gazdira talál, a költözés, környezetváltozás okozta stressz miatt előfordulhat, hogy történnek “balesetek”, de biztosak vagyunk benne, hogy hamar megtanulja majd az új helyén is a szobatisztaságot. Pórázhoz való szoktatása a jövendőbeli gazdik feladata lesz.

Kutyatársaival barátságos és szívesen játszik velük, ezért örülnénk, ha másik kutya mellé kerülne, de az sem gond, ha egyedüli kutya lesz és minden figyelem ráirányul majd. Macskákat ismeri, szeret utánuk rohanni, de soha nem akarja bántani őket. Idős emberek mellé nem ajánljuk, de gyermekes családokba szívesen örökbe adnánk, főleg olyan helyre, ahol már nagyobbak a gyerekek. Házőrzőnek, patkányfogónak, kerti dísznek nem vihető el, kizárólag olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik teljesértékű családtagként fognak rá tekinteni élete végéig. Elsősorban kertes házba szeretnénk örökbe adni, de kinti-benti tartással. Benti tartás alatt pedig nem a kazánházat, előszobát, pincét, garázst stb. értjük. Vadas jelenleg is kinti-benti kutyus és szeretnénk, ha ez így is maradna a későbbiek folyamán is. Tényleg olyan otthont szeretnénk neki találni, ahol egy nagyobb testű kutya is lehet igazi családtag és a gazdik nem zárkóznak el attól, hogy bent él velük a kutya.

Négy védőoltással és microchippel ellátva költözhet majd az új családjához. Szerződéssel, kapcsolattartással és szigorú ivartalanítási kötelezettséggel (amit ellenőrzünk is) fogadható örökbe.

Vadas jelenleg Békéscsabán (Békés megye) él ideiglenes befogadónál. A szállításban nem tudunk segíteni, a gazdinak kell érte jönnie.

Ha felelősségteljes, gondos gazdinak vallod magad, és szeretnél Vadas szerető gazdája lenni, akkor írj nekünk egy bemutatkozó levelet az alábbi e-mail címre, amiben leírod, hogy milyen életet tudnál biztosítani neki: gazdi@minimancsok.hu

TUDTAD, hogy MÁR MOST rendelkezhetsz jövedelemadód 1%-ának felajánlásáról?

Útmutató:
https://minimancsok.hu/ado-1/
UGYE SZÁMÍTHATUNK RÁTOK 2021-BEN?
Közeledik az adóbevallás ideje és szeretnénk, ha minél többen tudnátok, hogy nagyon nagy szükségünk van minden egyes felajánlott adó 1%-ra. Évente kb. 150 kölyökkutya életét mentjük meg és tesszük szebbé, ami egy ilyen kis egyesület számára – mint amilyenek mi is vagyunk – óriási feladat. Az idei év a harmadik, amikor mi is jogosultak vagyunk az ADÓ 1%-ra! Szeretnénk, ha legalább annyian állnának most mellénk és segítenék a munkákat, mint az előző 2 évben. Vannak terveink és kitűzött céljaink, amiket kizárólag a Ti segítségetekkel válthatunk valóra! Nektek csak 1%, mentett kutyáinknak viszont az életet jelentheti!

SZÁMÍTUNK RÁTOK
Adószámunk: 18758698-1-04
Köszönjük!

Amennyiben egyetértesz tevékenységünkkel, és lehetőséged van támogatni a védenceinket, kérjük segíts!

MINI MANCSOK ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
OTP Bank: 11733254-21253519

BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
IBAN: HU46117332542125351900000000

Pin It on Pinterest