loader image

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám:
18758698-1-04
OTP Bank:
11733254-21253519

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám: 18758698-1-04
OTP Bank: 11733254-21253519

Csoki

február 7, 2021

2021.02.07-től fogadható örökbe!

Csoki egy kb. 2020. júniusi születésű, keverék, ivartalanított kan kutya. Szüleit nem ismerjük, így várható méretét illetően csak tippelni tudunk. Jelenlegi súlya 15kg. Úgy gondoljuk, hogy maximum 17-19kg lesz felnőtt korában.

Csoki előéletéről nem tudunk semmit, utcáról került hozzánk. Akkor nagyon látszódott rajta, hogy rossz körülmények között kellett élnie. Az, hogy miért került utcára, az rejtély. Csoki minden érintésre összerezzent akkor, sokszor maga alá pisilt és kakilt. Nagyon bizonytalan volt mindenkivel szemben. Azóta már kicsit jobb a helyzet, bár idegenektől még mindig nagyon fél. Akit ismer, ahhoz nagyon tud ragaszkodni. Lépten-nyomon követei idegilenes befogadóját és szeret mellette aludni. Nagyon sok szeretetre és törődésre van szüksége. Olyan gazdit keresünk számára, aki képes lesz elhitetni Csokival, hogy nem csak gonosz emberek léteznek és megpróbálja majd elfeledtetni vele a sok rosszat, amit át kellett élnie korábban. Biztosak vagyunk benne, hogy nagyon ragaszkodó és hálás kutya lesz, ha összeszokik új gazdijával. Hangját szereti hallatni, de főleg félelmében ugat. Jelenlegi otthonában szinte teljesen szobatiszta. Ettől függetlenül, ha gazdira talál, a költözés, környezetváltozás okozta stressz miatt előfordulhat, hogy történnek “balesetek”, de biztosak vagyunk benne, hogy hamar megtanulja majd az új helyén is a szobatisztaságot. Pórázhoz való szoktatása a jövendőbeli gazdik feladata lesz.

Kutyatársaival barátságos és szívesen játszik velük, de egyedüli kutyának is örökbe fogadható, mert egyedül is tökéletesen el van, és biztos élvezné, ha az összes szeretet és figyelem csak az övé lenne. Macskákat ismeri, nem bántja őket, de szeret utánuk futni. Idős emberek és kicsi gyerekek mellé nem ajánljuk. Házőrzőnek, patkányfogónak, kerti dísznek nem vihető el, kizárólag olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik teljesértékű családtagként fognak rá tekinteni élete végéig. Kertes házba szeretnénk örökbe adni, de kinti-benti tartással. Benti tartás alatt pedig nem a kazánházat, előszobát, pincét, garázst stb. értjük. Csoki jelenleg is kinti-benti kutyus és szeretnénk, ha ez így is maradna a későbbiek folyamán is.

Négy védőoltással és microchippel ellátva költözhet majd az új családjához. Szerződéssel, kapcsolattartással fogadható örökbe.

Csoki jelenleg Békéscsabán (Békés megye) él ideiglenes befogadónál. A szállításban nem tudunk segíteni, a gazdinak kell érte jönnie.

Ha felelősségteljes, gondos gazdinak vallod magad, és szeretnél Csoki szerető gazdája lenni, akkor írj nekünk egy bemutatkozó levelet az alábbi e-mail címre, amiben leírod, hogy milyen életet tudnál biztosítani neki: gazdi@minimancsok.hu

TUDTAD, hogy MÁR MOST rendelkezhetsz jövedelemadód 1%-ának felajánlásáról?

Útmutató:
https://minimancsok.hu/ado-1/
UGYE SZÁMÍTHATUNK RÁTOK 2021-BEN?
Közeledik az adóbevallás ideje és szeretnénk, ha minél többen tudnátok, hogy nagyon nagy szükségünk van minden egyes felajánlott adó 1%-ra. Évente kb. 150 kölyökkutya életét mentjük meg és tesszük szebbé, ami egy ilyen kis egyesület számára – mint amilyenek mi is vagyunk – óriási feladat. Az idei év a harmadik, amikor mi is jogosultak vagyunk az ADÓ 1%-ra! Szeretnénk, ha legalább annyian állnának most mellénk és segítenék a munkákat, mint az előző 2 évben. Vannak terveink és kitűzött céljaink, amiket kizárólag a Ti segítségetekkel válthatunk valóra! Nektek csak 1%, mentett kutyáinknak viszont az életet jelentheti!

SZÁMÍTUNK RÁTOK
Adószámunk: 18758698-1-04
Köszönjük!

Amennyiben egyetértesz tevékenységünkkel, és lehetőséged van támogatni a védenceinket, kérjük segíts!

MINI MANCSOK ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
OTP Bank: 11733254-21253519

BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
IBAN: HU46117332542125351900000000

Pin It on Pinterest