loader image

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám:
18758698-1-04
OTP Bank:
11733254-21253519

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám: 18758698-1-04
OTP Bank: 11733254-21253519

Giuseppe

február 7, 2021

2021.02.20-tól fogadható örökbe!

Giuseppe egy kb. 2020. júniusi születésű, keverék kan kiskutya. Szüleit nem ismerjük, ugyanis utcáról fogadtuk be. Giuseppe a kistestű kutyák táborát erősíti, nagyjából 7kg és már nem is fog sokat nőni, tacsi testalkata van. 

Giuseppe egy nagyon jó lelkű, kedves kölyök, aki igényli a törődést. Sok szeretetre és simogatásra van szüksége. Biztosak vagyunk benne, hogy hamar megtalálja majd a közös nevezőt jövendőbeli gazdijával. És az is biztos, hogy nagyon hálás kiskutya lesz. Nyufodt természetű, egyáltalán nem ugatós fajta. Viszont szeret nagyokat rohangálni és kergetőzni az udvaron. Nem riad meg, ha egyedül kell lennie, szeret jönni-menni, szimatolni, bóklászni a kertben. Játékos kölyök, de sokszor csak az ölelésre, bújásra és simogatásra vágyik. Nem tolakodó, szépen, csendben odamegy az ember mellé és kivárja, míg rá kerül a sor. Nem egy hiperakítv kutya, de ha nagyon megörül az embernek, akkor fel tud pörögni, ez nem tart nála sokáig, csak amíg meg nem kapja az első simogatást.  A szobatisztasággal még hadilábon áll. Szobatisztaságra való nevelése és a pórázhoz való szoktatása a jövendőbeli gazdik feladata lesz.

Kutyatársaival nagyon barátságos és szívesen játszik velük, de egyedüli kutyának is örökbe fogadható, mert egyedül is tökéletesen el van, és biztos élvezné, ha az összes szeretet és figyelem csak az övé lenne. Macskákkal való viszonya nem ismert, de nem valószínű, hogy bántaná őket. Idős emberek mellé nem ajánljuk, de gyermekes családokba szívesen örökbe adnánk, főleg olyan helyre, ahol már nagyobbak a gyerekek. Házőrzőnek, patkányfogónak, kerti dísznek nem vihető el, kizárólag olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik teljesértékű családtagként fognak rá tekinteni élete végéig. Elsősorban kertes házba szeretnénk örökbe adni, de kinti-benti tartással. Benti tartás alatt pedig nem a kazánházat, előszobát, pincét, garázst stb. értjük. Giuseppe  jelenleg is kinti-benti kutyus és szeretnénk, ha ez így is maradna a későbbiek folyamán is. Lakásba való örökbe fogadása sem kizárt, bizonyos feltételek mellett.

Négy védőoltással és microchippel ellátva költözhet majd az új családjához. Szerződéssel, kapcsolattartással és szigorú ivartalanítási kötelezettséggel (amit ellenőrzünk is) fogadható örökbe.

Giuseppe jelenleg Békéscsabán (Békés megye) él ideiglenes befogadónál. A szállításban nem tudunk segíteni, a gazdinak kell érte jönnie.

Ha felelősségteljes, gondos gazdinak vallod magad, és szeretnél Giuseppe szerető gazdája lenni, akkor írj nekünk egy bemutatkozó levelet az alábbi e-mail címre, amiben leírod, hogy milyen életet tudnál biztosítani neki: gazdi@minimancsok.hu

TUDTAD, hogy MÁR MOST rendelkezhetsz jövedelemadód 1%-ának felajánlásáról?

Útmutató:
https://minimancsok.hu/ado-1/
UGYE SZÁMÍTHATUNK RÁTOK 2021-BEN?
Közeledik az adóbevallás ideje és szeretnénk, ha minél többen tudnátok, hogy nagyon nagy szükségünk van minden egyes felajánlott adó 1%-ra. Évente kb. 150 kölyökkutya életét mentjük meg és tesszük szebbé, ami egy ilyen kis egyesület számára – mint amilyenek mi is vagyunk – óriási feladat. Az idei év a harmadik, amikor mi is jogosultak vagyunk az ADÓ 1%-ra! Szeretnénk, ha legalább annyian állnának most mellénk és segítenék a munkákat, mint az előző 2 évben. Vannak terveink és kitűzött céljaink, amiket kizárólag a Ti segítségetekkel válthatunk valóra! Nektek csak 1%, mentett kutyáinknak viszont az életet jelentheti!

SZÁMÍTUNK RÁTOK
Adószámunk: 18758698-1-04
Köszönjük!

Amennyiben egyetértesz tevékenységünkkel, és lehetőséged van támogatni a védenceinket, kérjük segíts!

MINI MANCSOK ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
OTP Bank: 11733254-21253519

BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
IBAN: HU46117332542125351900000000

Pin It on Pinterest