loader image

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám:
18758698-1-04
OTP Bank:
11733254-21253519

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám: 18758698-1-04
OTP Bank: 11733254-21253519

Óriási boldogság…

augusztus 25, 2021

  1. Kezdőlap
  2. Hírek
  3. Óriási boldogság…
Dália, Szegfű, Kamilla, Hínár, Borostyán, Csalán

Elmondhatjuk, hogy hónapokig vártunk arra, hogy egyszer majd egy ilyen hírt osszunk meg Veletek, egyik kutyusunkkal kapcsolatban! Akik folyamatosam követik az oldalunkat, biztosan tudják ki is Csoki.

Tavaly decemberben került a gondozásunkba, szörnyű körülmények közül, akkor nagy port kavart a története. Csokit nagyon megviselte az előélete, ezért kicsit sem tartozott a boldog kölyök kutyák közé. Ideiglenes befogadói viszont megmutatták neki, hogy szebb élete is lehet annál, amilyen volt! Nagyon köszönjük nekik a sok gondoskodást és törődést, hiszen ezzel nagyban hozzájárultak Csoki lelki fejlődéséhez! Oltási programja után átesett az ivartalanításon is, majd el kezdtünk gazdit keresni számára, idén februártól. Sajnos, közel sem olyan sikerrel mint amire számítottunk, a bekerülése után kapott levelek után. Csoki nem egy habos babos, cuki kategóriába tartozó kiskutya, nem is fajtatiszta, senkinek nem akadt meg rajta a szeme. Valamint a félénksége miatt is sok munka volt vele. Hónapokig egyetlen egy érdeklődő sem volt rá.. Féltünk, hogy úgy jár majd, mint Rókus, aki több mint egy évet várt a tökéletes gazdira.
De aztán nagy meglepetésünkre jött valaki, aki kifejezetten Őt szerette volna! Kitartóan érdeklődött, kérdezett Csokiról, hogy van, mit szeret, mit nem, mivel lehet neki kedveskedni, hogyan tudja neki könnyebbé tenni majd a költözés napjait! Aztán a múlthéten el is jött a nagy nap, a gazdik eljöttek Csokiért. Nem csak ígérgettek, nem hitegettek, hanem tényleg eljöttek és Csokit, a lelkileg súlyosan sérült, rettegő kutyust az első pillanattól úgy kezelték, mintha mindig is az Ő kutyájuk lett volna!
Három napja élnek egy családként, hármasban, de az, amit ennyi idő alatt is elértek vele, az csodálatra méltó! Szerintünk Csoki pedig tudja, érzi, hogy bizony Ő mostmár hazaért!

Mi pedig ezúton is szeretnénk Nektek megköszönni Tündi, hogy nem kinézet alapján választottatok kutyust tőlünk, hanem a leírása alapján megláttátok benne azt, amit senki más nem! Hogy esélyt adtatok egy esélytelennek! Ezért pedig örökké hálásak leszünk nektek!!! És biztosak vagyunk benne, hogy Csoki is!
Reméljük, a jövőben egyre többen fognak majd a kutyus természete alapján és nem pedig a kinézete alapján családtagot választani! Hiszen itt a pozitív példa arra, milyen kincseket lehet találni, ha egy leírás alapján választjátok ki a hozzátok és családotokba leginkább illő kutyust!
Végezetül pedig pár kép, Csoki új életéről!

Legyél nagyon boldog az új családoddal!

Amennyiben egyetértesz tevékenységünkkel, és lehetőséged van támogatni a védenceinket, kérjük segíts!

MINI MANCSOK ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
OTP Bank: 11733254-21253519

BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
IBAN: HU46117332542125351900000000

Pin It on Pinterest