loader image

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám:
18758698-1-04
OTP Bank:
11733254-21253519

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám: 18758698-1-04
OTP Bank: 11733254-21253519

Lüszi

október 25, 2021

Lüszi egy 2021. júliusi születésű, keverék szuka kiskutya. Sajnos, mivel nem ismerjük a szüleit, így nagyon nehéz megtippelni a várható felnőttkori súlyát, de jelenlegi méreteit figyelembe véve nagyjából 12-18kg lesz. Külsejét tekintve talán labrador keverék lehet. De erre garanciát nem tudunk vállalni, így mindenféleképpen olyan családot keresünk Lüszi számára, akinek nem elsődleges fontosságú a kutya mérete és külleme.

Lüszi egy nagyon tüneményes, de egy kicsit sem bátor kiskutya. Idegenektől eleinte fél, kell neki 1-2 nap, amíg feloldódik és magától keresi az ember társaságát. Szereti ugatással és kis hisztivel kifejezni magát, így abszolút nem mondható csendes kiskutyának. Miután megbarátkozott, egy nagyon kedves és szeretetéhes kiskutya lesz belőle, aki igényli a simogatást, a szeretetet. Szereti az ember közelségét és azt, ha minél több figyelmet kap. Lakásban teljes mértékben nyugodtan viselkedik. Leginkább alszik, a kanapén heverészik, vagy pedig kíváncsian követi az embert. A szabadban nagyon energikus és aktív, mellette igazán mozgalmas az élet, így leginkább aktív életet élő gazdikat keresünk számára! Éjszaka teljesen szobatiszta. Okos, tanulékony kutya, jutalomfalattal könnyen motiválható! Pórázhoz való szoktatása a jövendőbeli gazdik feladata lesz.

Kutyatársaival nagyon jól elvan, sokkal felszabadultabb más kutyák társaságában. Leginkább olyan helyet keresünk számára, ahol már van legalább egy kutyus, így sosem lenne egyedül, mert nehezen viseli ha egyedül kell lennie. A cicákkal teljesen semleges, egy ideig érdeklődő, de nem igazán köti le egy cica társasága. Idős emberek és kisebb gyerekek mellé nem ajánljuk, aktívsága és félénksége miatt! Házőrzőnek, patkányfogónak, kerti dísznek nem vihető el, kizárólag olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik teljesértékű családtagként fognak rá tekinteni élete végéig. Kertes házba szeretnénk örökbe adni, kinti-benti tartással! Olyan otthont szeretnénk neki találni, ahol a kutya igazi családtag.

Négy védőoltással és microchippel ellátva költözhet majd az új családjához. Szerződéssel, kapcsolattartással és szigorú ivartalanítási kötelezettséggel (amit ellenőrzünk is) fogadható örökbe. Szívférgesség ellen is megkezdtük a védekezést Lüszi számára. 

Lüszi jelenleg Mezőberényben (Békés megye) él ideiglenes befogadónál. A szállításban nem tudunk segíteni, a gazdinak kell érte jönnie.
Ha felelősségteljes, gondos gazdinak vallod magad, és szeretnél Lüszi szerető gazdája lenni, akkor írj nekünk egy bemutatkozó levelet az alábbi e-mail címre, amiben leírod, hogy milyen életet tudnál biztosítani neki: gazdi@minimancsok.hu

Amennyiben egyetértesz tevékenységünkkel, és lehetőséged van támogatni a védenceinket, kérjük segíts!

MINI MANCSOK ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
OTP Bank: 11733254-21253519
BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
IBAN: HU46117332542125351900000000

Pin It on Pinterest