loader image

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám:
18758698-1-04
OTP Bank:
11733254-21253519

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám: 18758698-1-04
OTP Bank: 11733254-21253519

Rudolf

február 7, 2022

2022.02.20-tól fogadható örökbe!

Rudolf egy 2021. októberi születésű, keverék kan kiskutya. Vélhetően felesleges szaporulatként látta meg a napvilágot és a volt gazdája nemes egyszerűséggel kidobta őt és testvéreit az utcára, mint egy zsák szemetet. Mivel szüleit nem ismerjük, így nagyon nehéz megmondani, hogy mekkora lesz felnőtt korában, de valószínűleg közepes testű lesz.

Rudolf sajnos hátrányos helyzetből indul gazdikeresés terén a társaival szemben. Ennek csak annyi az oka, hogy fekete. Nem foltos, nem hosszúszőrű és még csak nem is öleb méretű… Rudolf tipikusan az a kutyus, akin átnéz a legtöbb ember, csupán azért, mert fekete. De mi bízunk benne, hogy rá fog találni egy csodálatos ember. Rudolf egy érzékeny lelkű kölyök, akinek óriási szüksége van egy szerető társra, aki úgy fogadja el Őt, amilyen. Korábbi életéről nem sokat tudunk, de nagyon megviselhette az, ami történt vele. Ennek ellenére még mindig bízik az emberben és mindent megadna egy kis szeretgetésért. Még akkor is csóválja a farkát, ha egy számára idegen ember simogatja. Alázatos kiskutya, jó természete van és nagyon hálás tud lenni. Fontos, hogy olyan gazdihoz kerüljön, aki végtelen türelemmel rendelkezik. Sok odafigyeléssel és törődéssel talán még sikerülne elfeledtetni vele minden rosszat, ami korábban érte. A szobatisztasággal még hadilábon áll. Szobatisztaságra nevelése és pórázhoz való szoktatása a jövendőbeli gazdik feladata lesz.

Más kutyákkal és macskákkal is egyaránt barátságos. Idős emberek mellé nem ajánljuk, de gyermekes családokba szívesen örökbe adnánk, főleg olyan helyre, ahol már nagyobbak a gyerekek. Házőrzőnek, patkányfogónak, kerti dísznek nem vihető el, kizárólag olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik teljesértékű családtagként fognak rá tekinteni élete végéig. Kertes házba szeretnénk örökbe adni, kinti-benti tartással.Olyan otthont szeretnénk neki találni, ahol a kutya igazi családtag.

Négy védőoltással és microchippel ellátva költözhet majd az új családjához. Szerződéssel, kapcsolattartással és szigorú ivartalanítási kötelezettséggel (amit ellenőrzünk is) fogadható örökbe. Szívférgesség megelőzése céljából rendszeresen kapja a megfelelő készítményt.

Rudolf jelenleg Békéscsabán (Békés megye) él ideiglenes befogadónál. A szállításban nem tudunk segíteni, a gazdinak kell érte jönnie.

Ha felelősségteljes, gondos gazdinak vallod magad, és szeretnél Rudolf szerető gazdája lenni, akkor írj nekünk egy bemutatkozó levelet az alábbi e-mail címre, amiben leírod, hogy milyen életet tudnál biztosítani neki: gazdi@minimancsok.hu

TUDTAD, hogy MÁJUS 20-ig rendelkezhetsz jövedelemadód 1%-ának felajánlásáról?

Útmutató:
https://minimancsok.hu/ado-1/
UGYE SZÁMÍTHATUNK RÁTOK 2022-BEN?
Közeledik az adóbevallás ideje és szeretnénk, ha minél többen tudnátok, hogy nagyon nagy szükségünk van minden egyes felajánlott adó 1%-ra. Évente kb. 150 kölyökkutya életét mentjük meg és tesszük szebbé, ami egy ilyen kis egyesület számára – mint amilyenek mi is vagyunk – óriási feladat. Az idei év a negyedik, amikor mi is jogosultak vagyunk az ADÓ 1%-ra! Szeretnénk, ha legalább annyian állnának most mellénk és segítenék a munkákat, mint az előző 3 évben. Vannak terveink és kitűzött céljaink, amiket kizárólag a Ti segítségetekkel válthatunk valóra! Nektek csak 1%, mentett kutyáinknak viszont az életet jelentheti!

SZÁMÍTUNK RÁTOK
Adószámunk: 18758698-1-04
Köszönjük!

Amennyiben egyetértesz tevékenységünkkel, és lehetőséged van támogatni a védenceinket, kérjük segíts!

MINI MANCSOK ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
OTP Bank: 11733254-21253519
BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
IBAN: HU46117332542125351900000000

Pin It on Pinterest