loader image

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám:
18758698-1-04
OTP Bank:
11733254-21253519

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám: 18758698-1-04
OTP Bank: 11733254-21253519

Miri

április 7, 2022

2022.04.17-től fogadható örökbe!

Miri 2021.12.25-én született, szuka kiskutya. Anyukáját vemhesen találták Sarkadon (Békés megye), amikor már beindult nála a fialás. Mivel nem tudta megfialni a kölykeit, így a megtalálói azonnal állatorvoshoz vitték, ahol császármetszéssel segítettek világrahozni kicsinyeit. Sajnos az anyakutya nem élte túl a műtétet, a megtalálók pedig nem voltak felkészülve 4 kicsi felnevelésére, így tőlünk kértek segítséget. Folyamatos állatorvosi felügyelet mellet, minden igyekezetünk ellenére elvesztettünk 3 kiskutyát és egyedül Mirike maradt életben. Egy igazi kis csoda. Anyukája francia bulldog volt, az apuka kiléte ismeretlen. Miri várhatóan kistestű marad, kb. 8-10kg lesz majd a felnőttkori súlya.

Miri egy elbűvölő kiskutya. Meglátszik, hogy cumisüveggel lett felnevelve, nagyon kedves és barátságos kiskutya. Életvidám, mindig játékos kölyök. Szeret nagyokat futkározni, de az ölben alvást sem veti meg. Ragaszkodó típus, mindig az ember közelében lebzsel. Nagyon nyitott kiskutya, figyelmes és érdeklődő. Jutalomfalattal jól motiválható, könnyen tanul. Pórázon ügyesen sétál, teljesen szobatiszta. Általában csendes, nem ugat feleslegesen, de a játék hevében szereti hallatni éles kis hangját.

Nagyon szereti a cicákat és más kutyákkal is szívesen játszik. Idős emberek mellé nem ajánljuk, de gyermekes családokba szívesen örökbe adnánk, főleg olyan helyre, ahol már nagyobbak a gyerekek. Házőrzőnek, patkányfogónak, kerti dísznek nem vihető el, kizárólag olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik teljes értékű családtagként fognak rá tekinteni élete végéig. Első sorban kertes házba szeretnénk örökbe adni, kinti-benti tartással, mert nagyon élvezi az udvar által adott szabadságot. Lakásba is örökbe fogadható bizonyos feltételek mellett. Olyan otthont szeretnénk neki találni, ahol a kutya igazi családtag.

Négy védőoltással, microchippel ellátva, továbbá szívférgesség ellen védve költözhet majd az új családjához. Szerződéssel, kapcsolattartással és szigorú ivartalanítási kötelezettséggel (amit ellenőrzünk is) fogadható örökbe.

Miri jelenleg Békéscsabán (Békés megye) él ideiglenes befogadónál. A szállításban nem tudunk segíteni, a gazdinak kell érte jönnie.

Ha felelősségteljes, gondos gazdinak vallod magad, és szeretnél Miri szerető gazdája lenni, akkor írj nekünk egy bemutatkozó levelet az alábbi e-mail címre, amiben leírod, hogy milyen életet tudnál biztosítani neki: gazdi@minimancsok.hu

TUDTAD, hogy MÁJUS 20-ig rendelkezhetsz jövedelemadód 1%-ának felajánlásáról?

Útmutató:
https://minimancsok.hu/ado-1/
UGYE SZÁMÍTHATUNK RÁTOK 2022-BEN?
Közeledik az adóbevallás ideje és szeretnénk, ha minél többen tudnátok, hogy nagyon nagy szükségünk van minden egyes felajánlott adó 1%-ra. Évente kb. 150 kölyökkutya életét mentjük meg és tesszük szebbé, ami egy ilyen kis egyesület számára – mint amilyenek mi is vagyunk – óriási feladat. Az idei év a negyedi, amikor mi is jogosultak vagyunk az ADÓ 1%-ra! Szeretnénk, ha legalább annyian állnának most mellénk és segítenék a munkákat, mint az előző 3 évben. Vannak terveink és kitűzött céljaink, amiket kizárólag a Ti segítségetekkel válthatunk valóra! Nektek csak 1%, mentett kutyáinknak viszont az életet jelentheti!

SZÁMÍTUNK RÁTOK
Adószámunk: 18758698-1-04
Köszönjük!

Amennyiben egyetértesz tevékenységünkkel, és lehetőséged van támogatni a védenceinket, kérjük segíts!

MINI MANCSOK ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
OTP Bank: 11733254-21253519
BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
IBAN: HU46117332542125351900000000

Pin It on Pinterest