loader image

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám:
18758698-1-04
OTP Bank:
11733254-21253519

Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Adószám: 18758698-1-04
OTP Bank: 11733254-21253519

Rue

május 15, 2022

2022.05.21-től fogadható örökbe!

Rue egy 2021. decemberi születésű, valószínűleg spitz keverék szuka kiskutya. Jelenlegi méreteit figyelembe véve várhatóan kb. 8kg lesz.

Rue korábbi életéről nem tudunk semmit. Valaki kidobta őt egy kutyaiskola környékén. Abban biztosak vagyunk, hogy semmilyen törődésben nem lehetett része, mert minden érintéstől és szótól rettegett. Sok időbe telt, mire megtanult bízni az emberben. Nagyon sokat foglalkoztunk vele, szeretgettük és tanítottuk. Mára már nagyon élvezi a mi társaságunkat, de az idegenektől még mindig tart. Kizárólag olyan felelősségteljes, gondoskodó gazdit keresünk számára, aki időt és energiát nem sajnálva tudja őt gondozni. Rue nagyon szeretetéhes kutya és igényli a törődést azoktól, akikben megbízik. Akit elfogad és szeret, azzal nagyon kedves és aranyos kiskutya. Alapvetően nem túl nyugodt természetű, szeret nagyokat rohangálni kutyatársaival együtt. Ha van mellette másik kutya, akkor sokkal felszabadultabb és szabadabb, hamarabb megnyílik és bátrabb. Nagyon szeret ugatni, sokszor megállás nélkül ugat. Ugat, ha hall valamit, amikor boldog, ugat, ha játszani akar, ugat, ha éhes, és akkor is, ha unatkozik. De sokszor nem tudunk rájönni, hogy miért ugat, csak mondja és mondja. Mivel elég félős kutyus, így egy nyugodt környezetbe szeretnénk őt örökbe adni. Szobatisztasággal még hadilábon áll. Szobatisztaságra nevelése és pórázhoz való szoktatása a jövendőbeli gazdik feladata lesz.

Más kutyákkal és a cicákkal is nagyon barátságos, szeret velük játszani. Idős emberek mellé nem ajánljuk, de gyermekes családokba szívesen örökbe adnánk, főleg olyan helyre, ahol már nagyobbak a gyerekek. Házőrzőnek, patkányfogónak, kerti dísznek nem vihető el, kizárólag olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik teljes értékű családtagként fognak rá tekinteni élete végéig. Első sorban kertes házba szeretnénk örökbe adni, kinti-benti tartással, mert nagyon élvezi az udvar által adott szabadságot, ahol nagyokat tud futkározni és az sem baj, ha egész nap ugat. Lakásba az ugatás miatt nem szívesen adjuk örökbe.

Többszörösen oltva, microchippel ellátva, továbbá szívférgesség ellen védve költözhet majd az új családjához. Szerződéssel, kapcsolattartással és szigorú ivartalanítási kötelezettséggel (amit ellenőrzünk is) fogadható örökbe.

Rue jelenleg Békéscsabán (Békés megye) él ideiglenes befogadónál. A szállításban nem tudunk segíteni, a gazdinak kell érte jönnie.

Ha felelősségteljes, gondos gazdinak vallod magad, és szeretnél Rue szerető gazdája lenni, akkor írj nekünk egy bemutatkozó levelet az alábbi e-mail címre, amiben leírod, hogy milyen életet tudnál biztosítani neki: gazdi@minimancsok.hu

TUDTAD, hogy MÁJUS 20-ig rendelkezhetsz jövedelemadód 1%-ának felajánlásáról?

Útmutató:
https://minimancsok.hu/ado-1/
UGYE SZÁMÍTHATUNK RÁTOK 2022-BEN?
Közeledik az adóbevallás ideje és szeretnénk, ha minél többen tudnátok, hogy nagyon nagy szükségünk van minden egyes felajánlott adó 1%-ra. Évente kb. 150 kölyökkutya életét mentjük meg és tesszük szebbé, ami egy ilyen kis egyesület számára – mint amilyenek mi is vagyunk – óriási feladat. Az idei év a negyedi, amikor mi is jogosultak vagyunk az ADÓ 1%-ra! Szeretnénk, ha legalább annyian állnának most mellénk és segítenék a munkákat, mint az előző 3 évben. Vannak terveink és kitűzött céljaink, amiket kizárólag a Ti segítségetekkel válthatunk valóra! Nektek csak 1%, mentett kutyáinknak viszont az életet jelentheti!

SZÁMÍTUNK RÁTOK
Adószámunk: 18758698-1-04
Köszönjük!

Amennyiben egyetértesz tevékenységünkkel, és lehetőséged van támogatni a védenceinket, kérjük segíts!

MINI MANCSOK ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
OTP Bank: 11733254-21253519
BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
IBAN: HU46117332542125351900000000

Pin It on Pinterest